KIJKAVOND

duo trio-crossroads-de-beste-bruiloftband-coverband-feestband-voor-live-muziek-op-bruiloftsfeest-huwelijksfeest-en-verjaardagsfeest-1200x675-foto6

Kom kijken bij een voorspeel- of kijkavond.

Heeft u interesse om de band Duo Crossroads te boeken voor uw bruiloftsfeest, huwelijksfeest verjaardagsfeest of ander feest, maar wilt u Crossroads eerst een keer live zien spelen en kennis maken met de bandleden, dan heeft u twee mogelijkheden.

1- U komt kijken bij een optreden.
2- U komt naar een van onze voorspeelavonden.

Kijken bij Duo Crossroads op een bruiloftsfeest

U kunt kiezen om bij een optreden te kijken (bij een bruiloft na akkoord van het betreffende bruidspaar). Als u bij een optreden kijkt, ziet u ons live op de feestavond spelen. U ziet dat wij er een feestje van bouwen en hoort dat wij het volume goed in de hand hebben zodat het voor iedereen feest is. Het nadeel is echter dat wij weinig tijd voor u hebben en dat veel mensen niet graag op een feest van iemand anders komen kijken. Daarom organiseren wij regelmatig voorspeelavonden.

Kijken bij Duo Crossroads op een voorspeelavond

Omdat niet iedereen graag bij een optreden/bruiloft van iemand anders komt kijken en omdat wij op een optreden/bruiloft vaak weinig tijd voor u hebben, organiseren wij regelmatig voorspeelavonden. Deze avonden zijn bedoeld om u een indruk te geven van de muziek en de muzikanten van Crossroads. Op de voorspeelavond ziet u ons live spelen en hebben wij alle tijd om uitgebreid met u kennis te maken.

Hoe ziet een voorspeelavond bij Duo Crossroads eruit

Bij binnenkomst is er tijd om met elkaar kennis te maken en te praten. Meestal zijn er 4-6 aanstaande bruidsparen, bruidsparen voor een xx-jarig huwelijksfeest en mensen voor verjaardags- en andere feestjes aanwezig. Daarna geven we een live optreden van circa 60 minuten en kunt u de muzikale kwaliteiten en het enthousiasme van de bandleden zelf ervaren. Na het optreden is er tijd om onder het genot van een drankje nog even na te praten en vragen te stellen. Wij spelen op de voorspeelavond altijd in duo formatie.

Reserveren is noodzakelijk omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Wil je weten waar en wanneer de eerst volgende voorspeelavond is neem dan contact met ons op.