GASTENBOEK

Lees de lovende reviews van bruidsparen in het gastenboek.

In het gastenboek van bruiloftband coverband feestband Duo Crossroads kunt u de recensies en reviews lezen die door bezoekers op de website zijn achtergelaten. De reviews in het gastenboek spreken voor zich. Als u nog twijfelt, laat u zich dan hier overtuigen voor de beste keuze die u kunt maken voor live muziek door Duo Crossroads op uw bruiloftsfeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeet of feestavond.
Vul onderstaand formulier in voor een reactie in ons gastenboek. Ga naar de contactpagina voor alle overige informatie aanvragen.

Review invulformulier gastenboek

Wat geeft u ons voor review score?

“Wij hebben ons 50 jarig trouw jubileum gevierd met het duo CrossRoads, wat een geweldig duo en uitstraling, ons gezelschap varieerde van kinderen 8 jaar tot ouderen van 92 jaar en en allemaal de dansvloer op met die geweldige muziek, en het juiste volume.
Nogmaals TOP TOP.
Jan & Ans

“Een geweldig feest mogen beleven. Super leuke en vriendelijke mensen, de sfeer zat er snel in en de muziek was Super! We hebben genoten!“
Jessica & Esmee

“Corona gooide in 2021 roet in ons feest, nu in 2022 alsnog ons 40 + 1 jr. huwelijksjubileum gevierd. Zijn er van overtuigd dat door de CrossRoads ons feest meer dan geslaagd was. In een woord een SUPER DUO daar kan een d.j. niet tegenop. Niet alleen wij maar al onze gasten waren heel enthousiast. Klein nadeeltje....volgende dag wat blaren op de voeten van het vele dansen ;-). Wanneer er in onze Vlaamsche Hofstee weer wat te vieren valt....weten we jullie te vinden.
Groeten vanuit Brabant, oftewel HOUDOE !“
Rini & Carien

“Mede dank zij het Duo Crossroads hebben wij een geweldige feestavond gehad bij gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest. Heel veel mooie leuke reacties gehad van alle gasten. Het was een top avond. Hiervoor hartelijk dank. Duo Crossroads is aan te bevelen.!!!!!!!!“
Rita & Theo

“Crossroads was afgelopen vrijdag een toegevoegde waarde op ons huwelijksfeest. Zij hebben onze verwachting ver overtroffen, waardoor we een supergezellig feest hebben gehad. De band voelde de sfeer perfect aan en speelde hierop ook prima op in. Ook hebben veel gasten nadien aangegeven dat ze de band super vonden.
Wat ons betreft een aanrader dus!“
Fred & Esther

“Wij en onze gasten hebben heel erg genoten van jullie professioneel optreden,
het samenspel met onze gasten was erg goed en gezellig ! Bedankt ! Groet.

Tonnie & Hannie

“We hebben een fantastische bruiloft gehad mede door het duo crossroads. Dankjewel voor een onvergetelijke avond. Zeker een aanrader.“
André en Joke

“Wat hebben we een onvergetelijk huwelijksfeest gehad met dank aan Crossroads. Het was grandioos. Zeker aan te bevelen.“
Rogé & Rika

“Wij waren heel tevreden over de muziek was erg mooi gespeeld erg van genoten. De reactie van de gasten waren ook positief over het optreden. Een echte aanrader. Met vriendelijke groet“
Fam. Wichers

“Het is een fantastische avond geworden door jullie muzikale optreden. Iedereen heeft genoten van de muziek, mede hierdoor is onze 50 jarige bruiloft een superfeest is geworden. Het was een top-avond, hartelijk dank.“
Diny & Brand

“Afgelopen vrijdag zijn wij in het huwelijk getreden. ’s Avonds muziek van dit supermooie duo. Erg goed gespeeld. 
Het geluid is niet te hard. Mede dankzij dit geweldige duo een super feest gehad “
Frans & Lia

“Wij ( Anneke en ik) waren in november 40 jaar getrouwd en hadden zin in een gezellig feestje met vrienden, familie en collega's. Daar hoort muziek bij vonden we en niet een DJ of één of andere playlist. Het werd nog super spannend of het door kon gaan op 27 november j.l. met een extra ingelaste persconferentie op vrijdag ervoor met het aanscherpen van de beperkingen ivm coronavirus Covid 19 . Gelukkig kon het feestje doorgaan we waren al eerder genoodzaakt de eindtijd van 21:00 uur naar 20:00 uur in te korten. We hadden een heerlijk uitgebreid warm & koud buffet en Ron en Cisca zorgden voor de muzikale omlijsting. In begin rustige muziek maar er waren ook vele inhakers zoals: " We hebben een woonboot, hij ligt aan de Amstel ....." en nog veel meer. We hadden ongeveer 60 gasten en zonder uitzondering iedereen, van jong tot oud waren zéér enthousiast over "de muziek" ( Crossroads). Wij kijken met veel plezier de foto's en video filmpjes terug met louter lachende en vrolijke mensen. En wat is er mooier om zoveel mensen blij te maken ..... “
Jan & Anneke

Wij hebben afgelopen zaterdag een onvergetelijke avond gehad met jullie muzikale omlijsting. We waren blij verrast door jullie muzikale kwaliteiten. Ook het inspelen op het publiek werd super gedaan. Echt een aanrader!!
Lieve groet en wie weet tot ziens."
Bert & Marieke

“Eindelijk weer een ouderwets gezellig feestje dank zij jullie heerlijke muziek, niet te hard en niet te zacht precies goed. Jullie voelen de sfeer ook heel goed aan. Iedereen heeft een geweldige avond gehad. Dank hiervoor. Wij willen jullie dan ook iedereen aanbevelen die een gezellig feestje willen organiseren. Toptien"
Jo & Nelly

Het was een topfeest en Crossroads was een super band om er bij te hebben op mijn 60 ste verjaardag
Leuke muziek en ze straalden enthousiasme uit bij het optreden.
Ook de verzoekjes sloegen goed aan bij het publiek.
Echt en aanrader voor en feestje."
Harry

Crossroads bedankt voor jullie fantastische avond op ons 40 jarig huwelijks feest waar jullie de muziek verzorgden. Onze 40 jarige bruiloft was mede dankzij jullie een geslaagd feest.
In een woord Gewedig. TOP!
Ron en Cisca dank jullie wel!”
Henk & Lia

“Geweldige avond gehad. Voor elk wat wils. Zelfs weer dansen met corona beperkingen.
Warm aan te bevelen.”
Wim & Joke

“In tijden van Corona zijn we wat meer gebonden om op stoelen te blijven zitten. Daardoor luistert je beter naar de muziek. Het duo Crossroads is bij onze bruiloft geweest en wist de gasten te boeien met hun mooie muziek. Voldoende keus en zeer uiteenlopende muzieknummers wisten zij op een fantastische wijze te laten horen. Enorm veel complimenten gehad over dit duo op de wijze waarop zij hun muziek wisten te brengen. Hun geluidsniveau was niet te hard en zeer warm om aan te horen. Wat ons betreft geen 10 maar een 11.”
Diny & Piet

“Ons 40 jarig huwelijksfeest in corona tijd is echt een feestje geworden met Crossroads met aanpassingen was het prima geregeld. Veel complimenten van de gasten gekregen, ze luisteren en begrijpen ook goed wat je wilt en niet wilt. Dus Top een echte aanrader.”
Pieter & Maja

“Donderdag een fantastisch trouw feest gehad, wij en onze gasten waren erg goed te spreken over deze band, echt een aanrader!”
Annabelle & Gert-Jan

“Zaterdag een geweldig fijn optreden gehad op een feestje van shantykoor "de waadseesjongers " en popkoor "Gewoan Oars" in Wierum van "CROSSROADS". Onvermoeibaar spelen ze een erg uitgebreid repertoire en we hebben dan ook genoten. Graag tot een volgende keer in het hoge noorden.”
Eddy

Ons 50 jarig huwelijksfeest was een groot succes. Niet alleen vanwege de locatie en het heerlijke eten, maar bovenal vanwege jullie optreden. Ook onze gasten waren heel enthousiast en verschillende mensen namen jullie folder mee voor als ze zelf een feestje hebben. Het was muziek zoals wij dat graag horen en bovendien niet te hard. Wij hadden jullie via de website gevonden en zijn blij dat we voor Crossroads gekozen hebben.
Ineke

“Het was een geweldig optreden bij onze jaarlijkse feestavond van Nep Fm radio. Er werd van alles wat gespeeld zowel Hollands talig als Engels talig voor ieder wat. Een zeer geslaagde avond bedankt voor jullie medewerking aan onze feestavond.
Groetjes van Team Nep Fm”
Nep Fm Radio

“Het was een heerlijk feest voor onze 12,5 jarige bruiloft. Iedereen heeft volop genoten van jullie op de zaal inspelende muziek en optreden. Er waren heel veel kinderen en een mix van alle leeftijden. Allemaal hadden ze volop schik. De polonaise en het "roeien" waren een happening waar iedereen met vol plezier aan mee deed. En onderwijl stemden jullie goed af op wat de mensen aansprak. En het volume liet toe, dat we ook nog prima konden praten en verhalen uitwisselen. We zijn nog steeds blij, dat we jullie hadden uitgekozen voor ons feest. Super bedankt. En tot het volgende feest.”
Piet & Adriëtte

“Wat hebben wij genoten van jullie optreden op mijn 50ste verjaardag. Het was echt geweldig, iedereen heeft mee gedaan en gezongen. Moesten de volgende dag echt even bijkomen. Verzoekjes waren geen enkel probleem en het geluid wat zachter ook niet. Het was zelfs zo dat je ook nog gewoon met elkaar kon praten en kon verstaan. Wie weet komen we jullie nog eens tegen, ik hoop het!!! Nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond.
Groetjes Mirjam

Mirjam

“Heerlijke muziek voor een gezellig feest! Jullie houden de sfeer er goed in en gaan maar door!”
Dick & Betsie

Goed verzorgde muziek op ons 40-jarig huwelijksjubileum. Zelfs de openingsdans een week van te voren nog ingestudeerd,top! Bedankt voor de gezellige avond.
Ton & Lisette

“Wat een geweldig feest hebben we gehad, dankzij jullie!! Overal werd er rekenschap mee gehouden, geluid zachter geen probleem, verzoeknummers geen probleem. Het was echt top. Nu nog last van zere voeten en spierpijn, maar heb ik er graag voor over. Dank jullie wel!!!!
Hilda & Ko

“Een super bruiloft gehad met een zeer geschikte duo band die de sfeer goed maakte. Mee denkend in onze dag en stonden open voor alle soorten muziek die wij wilden horen op de bruiloft. Van openingsdans tot toneelstukjes tot het laatste afscheidsnummer.”
Michel & Stephanie

“Afgelopen zaterdag hebben jullie op ons feest gespeeld. Iedereen heeft ontzettend genoten. Was top en de stemming zat er al vroeg in. Dank voor jullie inzet en leuke muziek.🎶🎶🎤🎸
Groetjes Corry en Ton.”
Corry & Ton

“Wat hebben wij mede door jullie optreden een geweldige 50 jarige bruiloft gehad! Ook onze gasten hebben alleen maar lovende woorden over jullie gesproken. Het was een geweldig feest in het land van belofte in Moerkapelle. Dank jullie wel.
Groetjes Wil.”
Wil

We hebben super genoten van de muziek. Ook veel complimenten gekregen over jullie muziek. Het was absoluut een succes. Dank je wel hiervoor.
Jeannet

Hai Ron en Cisca,
Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad en met elkaar was het een geweldig feest.
Groetjes Hettie.
Hettie

“Bedankt voor jullie optreden, met oud en nieuw, op de camping in Ermelo.
Men vond het erg gezellig en genoot van jullie muziek.
Jullie voelde goed de stemming en de sfeer en speelde daar goed op in.
Cisca, wat kan je goed zingen en wat een energie.
Tot in de nacht bleven jullie lachen en enthousiast.
Gr. Arda”

Arda

“Hallo Ron en Cisca,
Vorige week speelde jullie op het feest ter gelegenheid van onze 40 jarige vriendschap in de Orangerie van het prachtige landgoed Groot Warnsborn. Tijdens het diner-dansant gezellige dansmuziek en na het ijbuffet barstte het feest los en was de dansvloer steeds vol. Geweldig wat een muziek en sfeer. Het werd voor ons en voor onze gasten een geweldig, onvergetelijk feest. Dank je wel voor jullie bijdrage.
Met warme groet, John en Peter”

John & Peter

“Deze geweldige band heeft met 3 personen gespeeld op ons 40-jarig trouwfeest. Het volumeniveau was prima zodat de niet-dansers ook nog konden praten met elkaar. Tijdens de pauzes werd er ook prima muziek gedraaid. Kortom: een echte aanrader deze band!”
Harry & Renee

“Wat hebben wij, mede dankzij jullie, een super bruiloft gehad. Wat een sfeer en gezelligheid brengen jullie teweeg. Een aanrader voor ieder feest. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor deze mooie avond. We blijven jullie volgen en gaan elkaar zeker weer zien.
Groeten Erik en Henriette”
Erik & Henriette

“Afgelopen zaterdag hebben jullie op ons 25-jarig huwelijksfeest gespeeld. Voor ons een verrassing hoe het zou zijn: we hadden jullie immers nog nooit gezien en gehoord. Nou ik kan zeggen: jullie zijn goed! Jullie hebben ons feest prima van muziek en zang voorzien, zodat het zeker een gezellig feest werd! Wij vinden jullie een aanrader. Veel succes.
Groetjes Corne en Astrid”
Corne & Astrid

“Wij hebben afgelopen zaterdag ons 40-jarig huwelijks feest gevierd en de Crossroads hebben onze avond onvergetelijk gemaakt. Ze zijn zeker een aanrader. Het was voor ons ook spannend, want wij hadden ze ook nog niet eerder gehoord, maar ze zijn super goed.
Nog heel hartelijk dank.”
Geert & Marion

“Twee weken geleden hebben jullie op onze 40 jarige bruiloft gespeeld. Wij hadden gekozen voor een duo. Zo geweldig, echt gezellige mensen die alles top regelen en er een mooi feest van maken. Zoekt u muziek? Ik zou ze gelijk boeken. Nogmaals bedankt.
Groetjes Dirk en Marjan.”
Dirk & Marjan

“Wij willen jullie enorm bedanken! Jullie hebben van ons bruiloft-feest een "SUPER FEEST"gemaakt. Wij en onze gasten hebben genoten. Bedankt!”
Ymke

“Hoi allemaal, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de onvergetelijke avond gisteren! Jullie hebben iedereen op de dansvloer gekregen. Een onvergetelijke avond bedankt voor de super goede muziek!!
Groetjes Roel en Marijke”

Roel & Marijke

“Hoi Ruud, Ron en Cisca,
Beetje laat maar toch......Voor jullie een groot compliment, van ons natuurlijk, maar zeker ook van al onze gasten, voor jullie muziek, presentatie en zeker ook de passende outfit op ons feest in Giethoorn.
Bedankt, Ben & Janny”

Ben & Janny

“Een onvergetelijke bruiloft mede dankzij Trio Crossroads. Cisca, Ron en Ruud ontzettend bedankt voor jullie muziek.
Mieke en Bernard Jan”
Mieke & Bernard Jan

“Lieve bandleden. Jullie hebben van ons bruiloftsfeest een super feest gemaakt. Wij hebben net zoals onze gasten ontzettend genoten van juliie. Wij gaan jullie zeker promoten bij andere mensen die nog wat te vieren hebben.
Bedankt.....”
Dennis & Angelique

“Beste bandleden, Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de muzikale en gezellige avond. Volgens mij heeft iedereen genoten. Zelfs de meest strakke ooms waren op de dansvloer. Fantastisch!!!!! We zijn jullie al druk aan het promoten...
mvg Romiena en Gerard”
Romiena & Gerard

Jullie hebben ons bruiloftfeest compleet gemaakt! Als het dak niet goed vast gezeten had was het er letterlijk af gegaan! Top gespeeld en gezongen! Jullie waren ook overal voor in zelfs even een Hazes die kwam aanschuiven was geen probleem!! Helemaal top! Over 12,5 jaar al wat in de agenda staan??
Groeten Cor en Manon
Cor & Manon

Zo..... dat was nog eens een spetterend feest!!!! Dank zij Ciska, Ron en Ruud was iedereen in no-time op de dansvloer. Lekker flexibele band met muziek voor iedereen. Bedankt en bij deze bevelen we jullie van harte aan.
Maddy & Hans

Bedankt voor de leuke avond van ons 12,5 jarig huwelijksfeest, super hoe jullie met alle situaties kunnen omgaan, dat is de kracht van jullie band. Veel positieve reacties gekregen en iedereen heeft zich vermaakt.
Tot over 12,5 jaar
Peter & Monique

BEDANKT voor jullie optreden op ons 40 jarig bruiloftsfeest, alle gasten vonden het geweldig en hadden het goed naar hun zin geweldig!. Lekkere muziek fijn gedanst wat wil je nog meer. Heel fijn dat jullie er waren.
Hans & Henny

Hallo Crossroads,
Ik wil jullie bedanken voor de gezellige avond en jullie speelden top op een 65 jarig huwelijks feest goede muziek keuze mvg H valk
Henk

Hoi Crossroads,
Wat een mooie en bijzondere dag was het. En wat een geweldige avond hebben jullie ons gegeven. We (en onze gasten) vonden jullie geweldig. Mede door jullie hebben we een knalfeest gehad nogmaals dank hiervoor. We wensen jullie nog vele optredens toe. Hopelijk zien we elkaar weer over zo'n 12,5 jaar?
Lieve groetjes Walter,Yvonne en Melvin
Walter & Yvonne

Beste Crossroads,
Wij willen jullie nogmaals super bedanken voor een geweldige avond in het Kasteel van Rhoon. Mede dankzij jullie is onze dag echt één groot feest geworden. Ook onze gasten waren zéér te spreken over jullie. En ook de vaste stand in voor Cisca (sorry naam even kwijt) heeft een geweldige stem.
Patrick & Natascha

Beste Crossroads,
Wij willen jullie bedanken voor de super top avond dat was super gezongen en gespeeld. Dat was de mooiste dag van onze leven. Jullie waren geweldig !!!!!!!!!!! Nogmaals bedank!!!!!! voor de top top top avond .
Groetjes van Frans en Emilia
Frans & Emillia

We willen jullie bedanken voor de fantastische avond. Wat een superfeest mede door jullie. Wij hebben er van genoten en de gasten vertellen alleen maar mooie dingen over de band en de muziek. Het was een top dag. bedankt.
Yorn en Christa Noordeloos
Yorn & Christa

Hallo Crossroads,
Wij willen jullie graag bedanken voor de geweldige muziek die jullie op onze bruiloft hebben gespeeld. We hebben alleen maar complimenten over de muziek gehad.
groetjes Fam. van Zanten
Fam. van Zanten

Hartelijk dank voor de geslaagde avond op ons 50 jarig huwelijksfeest. Jullie waren fantastisch!! Deze avond zullen wij nooit vergeten. Jong en oud waren ontzettend tevreden! Wij wensen jullie veel succes met de komende optredens.
Hartelijke groetjes, Bertus en Annie
Bertus & Annie

Hey Crossroadjes,
Na 3 weken huwelijksreis zijn we jullie geweldige optreden nog niet vergeten! Het feest was super en de grootste bijdrage daaraan was aan jullie te danken! Heel erg bedankt voor de topavond!
Groetjes Jurgen en Marieke
Jurgen & Marieke

Afgelopen vrijdag in Den Helder hebben jullie ons feest tot een geweldig feest gemaakt. Onwijs bedankt. Jullie brengen de sfeer er goed in. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Ik zou zeggen ga zo door! en tot op ons 12,5 jaar jubileumfeest.
Groetjes Michel en Anne-Marie”
Michel & Anne-Marie

Wij willen jullie bedanken voor het geweldige feest afgelopen vrijdag in Hoge Hexel!!! Wij krijgen alleen maar positieve reacties op jullie optreden, helemaal geweldig !!
Groeten Martijn en Annemarie Dijkman
Martijn & Annemarie

Vrijdagavond hebben jullie bij ons op de bruiloft gespeeld. Het was echt super mooie muziek. Jullie voelen echt de sfeer aan.
Hartstikke bedankt jullie hebben er aan bij gedragen om onze dag onvergetelijk te maken.
Gijs & Esther

Afgelopen vrijdag hebben jullie op onze bruiloft gespeelt. We hebben alleen maar positieve reacties gehad! Jullie waren super nogmaals bedankt!
Groetjes uit Njverdal
Dennis & Ellen

Beste Crossroads,
Jullie waren de band op onze ouders hun 50 jarig huwelijksfeest. Van begin tot aan het einde een perfecte mix van alle muziek soorten die wij op deze avond wilden horen. Dankzij jullie ondermeer is deze avond voor ons en onze ouders een groot succes geworden en zijn jullie het aanbevelen waard. Met vriendelijke groet,
Rob Ramselaar
Rob

Beste Crossroads,
Dankzij jullie is ons huwelijksfeest een enorme gezellige avond geworden, iedereen is de dansvloer opgegaan. We krijgen nu nog ontzettend veel leuke en goede reacties over jullie! Wij hebben enorm genoten (en doen dat nu nog steeds).
Groetjes, Erwin en Lotte
Erwin & Lotte

Beste Crossroads,
Langs deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor het verzorgen van een muzikale topavond.Ons huwelijksfeest van gisteren was supergezellig en dat was dankzij jullie!! BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT We zullen zeker aan jullie denken bij toekomstige gelegenheden. Bedankt !
Groetjes Patrick & Michelle
Patrick & Michelle

Beste Crossroads,
Jullie waren TOP!!! in Aarlanderveen. Mede dankzij jullie hebben wij en onze gasten een bijzonder leuke avond gehad. En jullie kregen iedereen de dansvloer op! Bedankt, we hebben alleen maar goede berichten ontvangen!!
Groeten Rutger en Sandra
Rutger & Sandra

Beste Crossroads,
Heel erg bedankt voor jullie fantastische optreden op ons huwelijksfeest. We hebben ervan genoten. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Onze complimenten! Misschien tot ziens. Heel veel succes met jullie verdere optredens.
Groeten, Desmond & Sascha
Desmond & Sascha

Mijn complimenten voor jullie optreden afgelopen vrijdag in Zwolle. Met die hitte moet het afzien geweest zijn voor jullie maar desondanks was het tot het einde toe helemaal geweldig. Ik heb enorm van jullie genoten, bedankt daarvoor!
Inge

Hallo!
Nog bedankt voor de geslaagde avond! Iedereen vond het ondanks de extreme hitte een erg geslaagde avond! Wij hebben alleen maar positieve reacties gehoord over jullie..! En zelf waren we ook heeel erg tevreden! Bedankt voor deze gezellige en geweldige avond! Jullie zijn zeker een aanrader voor iedereen die een geslaagd feest wil! Veel succes verder! Bedankt namens onze gasten..! En namens ons:
Matthijs & Janine Weggeman!
Matthijs & Janine

Beste mensen,
D.m.v. deze mail willen wij jullie nog heel hartelijk bedanken voor onze reuze gezellige trouw-avond in de Kabouterhut te Amersfoort. Jullie waren (zijn) geweldig !!! We hebben vele zeer positieve reacties over jullie gehad, en we hebben jullie dan ook van harte aanbevolen bij een ieder. Wij zijn meer dan tevreden, helemaal top!
Met hartelijke groeten, Elly en Gonny
Elly & Gonny

Geweldig dat jullie muziek van de Capenters spelen, ik zing alles (uit mijn hoofd!) mee... Ik zie en hoor in mijn werk heel wat bands voorbij komen maar jullie behoren echt bij de betere! Misschien tot ziens, in ieder geval veel succes!
Groetjes John (fotograaf)
John

We willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige optredens van afgelopen zaterdag. Als iemand een band zoekt bevelen we jullie zeker aan. Jullie waren super.
Groetjes Leon en Mieke uit Vlaardingen
Leon & Mieke

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede muziek op onze 25-jarige bruiloft afgelopen zaterdag. Heel veel gasten hebben ons en dus jullie een complimentje gemaakt. Misschien is het handig om flyers of visitekaartjes neer te leggen. Nogmaals onze dank, mede dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een fantastische avond.
Mieke en Cees
Mieke & Cees

Hoi Crossroads.
Bij deze willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie bijdrage aan een geslaagde bruiloft.
We hebben veel positieve reacties op jullie muziek gehad, we zullen jullie zeker aan andere mensen aanbevelen!
Groetjes, Marco en Miranda Timmermans
Marco & Miranda

Hoi Crossroads.
Bij deze willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie bijdrage aan een geslaagde bruiloft. We hebben veel positieve reacties op jullie muziek gehad, we zullen jullie zeker aan andere mensen aanbevelen!
Groetjes, Marco en Miranda Timmermans
Desmond & Sascha

Hallo Crossroads ,
Nog reuze bedankt voor het flitsende optreden bij ons 25 jr huwelijksfeest in partycentrum Schimmel Woudenberg. We krijgen alleen maar positieve reacties. Mede daardoor was ons feest zeer geslaagt . Veel sukses met de band.
vr gr Carlos en Johanna v Soest
Carlos & Johanna

Hallo Crossroads,
Jullie hebben op ons bruiloftsfeest opgetreden en dat was GEWELDIG!
Heel erg bedankt, het was super!
Wilco & Vera
Wilco & Vera

Hoi Crossroads!
Wat hebben jullie er een geweldig feest van weten te maken op in Bunnik! We hebben heel veel complimenten gekregen over jullie.
En super tof dat jullie speciaal voor ons U2 hebben ingestudeerd!
Groetjes Erwin en Mireille
Erwin & Mireille

Ha Crossroads
We willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie muziek op ons huwelijksfeest!!! Niet alleen wij, maar ook onze gasten op ons feest riepen over jullie wat een leuke band met goede muziek.
Bedankt het was een super feest
Groetjes Sietse en Rianne Broekmeulen
Sietse & Rianne

Hallo allemaal,
Bedankt voor jullie spetterende aanwezigheid, jullie hebben er een feestje van gemaakt. We hebben een supermooie dag gehad! Tot op ons 12,5 jarig huwelijksfeest!
Groetjes, fam van dem Boogerd
Andre & Monique

Bedankt voor de te gekke avond. Wij en onze gasten hebben zeer genoten van jullie en jullie swingende muziek. En nogmaals bedankt voor het instuderen van onze openingsdans nummer!
Wij vonden het super!
Marijn & Wendy

Beste Crossroads,
Wat een fantastische avond was het!! Gezellig in de Kabouterhut in Amersfoort hebben we flink gedanst!! Echt een super feest en we hebben een hele hoop leuke reacties gekregen. Als we 12,5 jaar getrouwd zijn weten we jullie te vinden!!!!
Liefs Dennis en Nienke
Dennis & Nienke

Hallo allemaal,
Wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor jullie optreden. We hebben erg genoten en de reacties waren allemaal super positief !!!
Mvg Marius en Miriam
Marius & Miriam

Hai luitjes hier nog even een bedankje van ons.
Julie waren afgelopen zaterdag bij ons feest in Alkmaar "T Gulden Vlies". Toen Henk zijn 50ste verjaardag vierde. Mede dankzij jullie was het een onwijs gezellige avond en iedereen vond het een goed feest en ik heb de meeste al gesproken en ze waren heeel enthousiast over jullie en de muziek dus wie weet rolt er nog wat uit. Nogmaals enorm bedankt voor jullie inzet het was te gek !!
Lieve groetjes Henk & Sylvia
Henk & Sylvia

Hoi Crossroads!
Wat hebben jullie er een geweldig feest van weten te maken op in Bunnik! We hebben heel veel complimenten gekregen over jullie.
En super tof dat jullie speciaal voor ons U2 hebben ingestudeerd!
Groetjes Erwin en Mireille
Erwin & Mireille

Crossroads heeft op onze bruiloft gespeeld in Spaarnwoude en het was geweldig! Iedereen stond op de dansvloer! Zelfs de mensen waarvan we het niet hadden verwacht. Het was een superfeest. Het enige nadeel is dat de meeste pijn in hun voeten hadden, omdat ze bleven dansen.. zo goed was de muziek!! Dank jullie wel!
Groetjes Erik en Laura Louwrier
Erik & Laura

Hallo crossroads
Bedankt voor het fantastische optreden op ons 25 jarig bruiloftsfeest. We hebben veel positieve reacties gekregen. Mede dankzij jullie was het een geslaagde avond.
Groeten Henk en Ada.
Henk & Ada

Ik was die lastige gast die zo graag met de dame op foto wou! Hey mensen, ik vond het echt super! Wat een geweldige band! Jullie hebben het publiek goed opgezweept en er een goed feest van gemaakt! Ik denk meteen maar even zoeken naar jullie!
Groeten Ronnie
Ronnie

Beste Crossroads,
Langs deze weg willen we jullie nog even bedanken voor de geweldige muziek die jullie op onze bruiloft hebben gespeeld,we hebben er erg veel complimenten over gekregen en naar onze mening zeer zeker verdiende complimenten, dankzij jullie was ons feest compleet Bedankt !
Edwin & Judith

Bij deze willen ook wij jullie ongelovelijk bedanken! Wij zijn pas getrouwd, en jullie hebben van ons feest met recht een feest gemaakt. We hebben vele complimenten over jullie mogen ontvangen!!!
Hartstikke bedankt!
Tom en Benita
Tom & Benita

Hallo Crossroads,
Bedankt voor jullie geweldige optreden op onze trouwdag. Het was een heerlijk swingend feest. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Bedankt!
Erwin en Petra
Erwin & Petra

Hallo Crossroads,
Hier nog een bericht van ons. Het is vandaag 2 weken geleden dat wij getrouwd zijn! Willen jullie bedanken voor de bijdrage aan een geweldig feest!! De muziek was super! Veel complimenten van de gasten gehad! Bedankt en ga zo door!
Groetjes Tom & Marloes
Tom & Marloes

Hallo Crossroads,
Dankzij jullie is het feest een prachtig feest geworden. Dat mag best nog even geschreven worden. Nogmaals hartelijk dank dus voor jullie inzet en betrokkenheid.
Met vriendelijke groet, Mies & Henk
Mies & Henk

Hallo lieve Crossroads!
Jullie zijn echt een super band en we hebben geen seconde spijt gehad van jullie!! De avond was echt super en we hebben heel veel goeie reacties van onze gasten gehad, hopelijk hebben jullie er nog wat aan!! En bedankt dat we met foto's op jullie site staan!!! Hopelijk tot snel ziens!!!
Liefs Jacob en Cathelijn
Jacpb & Cathelijn

Hallo,
Ik was op de bruiloft van Dennis en Tanja en ik wilde jullie ff zeggen ik vond het top jullie deden het echt goed en leuk ook de zangeres ( zag er ook leuk uit haha ). Super ga er zo mee door!
mvg Henk uit Eibergen
Henk

Hallo alle 3,
We willen jullie bedanken voor de mooie leuke gezellige avond. Mede door jullie is het een geslaagd feest geworden.
Groetjes Dennis en Tanja uit Eibergen
Dennis & Tanja

Hallo,
We willen jullie alsnog bedanken voor de geweldige avond!! Jullie hebben het heel leuk gedaan en mede dankzij jullie is het echt een top feest geworden!! Bedankt!!
Groetjes Erwin en Nathalie
Erwin & Nathalie

Wat was het een geslaagde avond! En dat was mede te danken aan jullie! Een geweldige sfeer en een avond om nooit te vergeten! Leuk dat de bruidegom nog even mocht meezingen met I will survive (lalala??) En de speciale versie van 1,2,3 was natuurlijk ook super. Hartstikke bedankt en succes met aankomende optredens.
groeten Mayke en Mathieu
Mayke & Mathieu

Na het feest zijn wij eigenlijk niet meer in de mogelijkheid geweest om jullie te bedanken, maar wat ons betreft was echt een prachtig feest en daar hebben jullie voor een belangrijk deel aan bijgedragen! Ik hoop dat jullie ook een leuke avond hebben gehad en dat alles naar wens is geweest. Wat ons betreft in ieder geval wel, bedankt!
Met vriendelijke groet, Margo en Wilber
Margo & Wilber

Hallo, we willen jullie nogmaals bedanken voor het optreden op onze bruiloft! Jullie waren echt goed we hebben echt een hele fijne avond gehad! Succes met jullie volgende optredens!! En leuk trouwens die foto's op jullie site.
Liefs van Aram en ILona
Aram & Ilona