GASTENBOEK

Lees de lovende reviews van bruidsparen in het gastenboek.

In het gastenboek van bruiloftband coverband feestband Duo Crossroads kunt u de recensies en reviews lezen die door bezoekers op de website zijn achtergelaten. De reviews in het gastenboek spreken voor zich. Als u nog twijfelt, laat u zich dan hier overtuigen voor de beste keuze die u kunt maken voor live muziek door Duo Crossroads op uw bruiloftsfeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeet of feestavond.
Vul onderstaand formulier in voor een reactie in ons gastenboek. Ga naar de contactpagina voor alle overige informatie aanvragen.

Review invulformulier gastenboek

Wat geeft u ons voor review score?

“We waren 50 jaar getrouwd en ons feest werd een geweldig succes. CrossRoads verzorgde de muziek: gezellig, fijne dansmuziek, groot repertoire, goed gezongen, leuke uitstraling, ook leuke achtergrondmuziek, goede geluidssterkte, aardige mensen. Ook de communicatie vooraf was prima. 
Wij kunnen wel zeggen dat dank zij dit duo de avond een groot succes was. Nogmaals onze dank daarvoor. “

Pieter & Marian

“Vrijdagavond was Crossroads de band op ons 25 jarig huwelijksfeest.
Van begin tot eind was het top, rustig beginnen, toen de openingsdans, daarna iedereen op de dansvloer.
Oude en nieuwe nummers, verzoeknummers en feestnummers, alles was mogelijk.
We hebben genoten, en kunnen iedereen Crossroads aanraden, super.“

Henk-Peter & Henrike

“Wij hebben ons 50 jarig trouw jubileum gevierd met CrossRoads, wat een geweldige band en uitstraling, ons gezelschap varieerde van kinderen 8 jaar tot ouderen van 92 jaar en en allemaal de dansvloer op met die geweldige muziek, en het juiste volume.
Nogmaals TOP TOP.
Jan & Ans

“Wij hebben ons 40 jr. huwelijksjubileum gevierd. Zijn er van overtuigd dat door de CrossRoads ons feest meer dan geslaagd was. In een woord een SUPER DUO daar kan een d.j. niet tegenop. Niet alleen wij maar al onze gasten waren heel enthousiast. Klein nadeeltje....volgende dag wat blaren op de voeten van het vele dansen ;-). Wanneer er in Brabant weer wat te vieren valt....weten we jullie te vinden.
Groeten vanuit Brabant, oftewel HOUDOE !“
Rini & Carien

“Crossroads was afgelopen vrijdag een toegevoegde waarde op ons huwelijksfeest. Zij hebben onze verwachting ver overtroffen, waardoor we een supergezellig feest hebben gehad. De band voelde de sfeer perfect aan en speelde hierop ook prima op in. Ook hebben veel gasten nadien aangegeven dat ze de band super vonden.
Wat ons betreft een aanrader dus!“
Fred & Esther

“Wij ( Anneke en ik) waren in november 40 jaar getrouwd en hadden zin in een gezellig feestje met vrienden, familie en collega's. Daar hoort muziek bij vonden we en niet een DJ of één of andere playlist. We hadden een heerlijk uitgebreid warm & koud buffet en Crossroads zorgden voor de muzikale omlijsting. In begin rustige muziek maar er waren ook vele inhakers zoals: " We hebben een woonboot, hij ligt aan de Amstel ....." en nog veel meer. We hadden ongeveer 60 gasten en zonder uitzondering iedereen, van jong tot oud waren zéér enthousiast over "de muziek" ( Crossroads). Wij kijken met veel plezier de foto's en video filmpjes terug met louter lachende en vrolijke mensen. En wat is er mooier om zoveel mensen blij te maken ..... “
Jan & Anneke

“Het duo Crossroads is bij onze bruiloft geweest en wist de gasten te boeien met hun mooie muziek. Voldoende keus en zeer uiteenlopende muzieknummers wisten zij op een fantastische wijze te laten horen. Enorm veel complimenten gehad over dit duo op de wijze waarop zij hun muziek wisten te brengen. Hun geluidsniveau was niet te hard en zeer warm om aan te horen. Wat ons betreft geen 10 maar een 11.”
Diny & Piet

Ons 50 jarig huwelijksfeest was een groot succes. Niet alleen vanwege de locatie en het heerlijke eten, maar bovenal vanwege jullie optreden. Ook onze gasten waren heel enthousiast en verschillende mensen namen jullie folder mee voor als ze zelf een feestje hebben. Het was muziek zoals wij dat graag horen en bovendien niet te hard. Wij hadden jullie via de website gevonden en zijn blij dat we voor Crossroads gekozen hebben.
Ineke

“Het was een heerlijk feest voor onze 12,5 jarige bruiloft. Iedereen heeft volop genoten van jullie op de zaal inspelende muziek en optreden. Er waren heel veel kinderen en een mix van alle leeftijden. Allemaal hadden ze volop schik. De polonaise en het "roeien" waren een happening waar iedereen met vol plezier aan mee deed. En onderwijl stemden jullie goed af op wat de mensen aansprak. En het volume liet toe, dat we ook nog prima konden praten en verhalen uitwisselen. We zijn nog steeds blij, dat we jullie hadden uitgekozen voor ons feest. Super bedankt. En tot het volgende feest.”
Piet & Adriëtte

“Wat hebben wij genoten van jullie optreden op mijn 50ste verjaardag. Het was echt geweldig, iedereen heeft mee gedaan en gezongen. Moesten de volgende dag echt even bijkomen. Verzoekjes waren geen enkel probleem en het geluid wat zachter ook niet. Het was zelfs zo dat je ook nog gewoon met elkaar kon praten en kon verstaan. Wie weet komen we jullie nog eens tegen, ik hoop het!!! Nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond.
Groetjes Mirjam

Mirjam

“Deze geweldige band heeft met 3 personen gespeeld op ons 40-jarig trouwfeest. Het volumeniveau was prima zodat de niet-dansers ook nog konden praten met elkaar. Tijdens de pauzes werd er ook prima muziek gedraaid. Kortom: een echte aanrader deze band!”
Harry & Renee

“Wat hebben wij, mede dankzij jullie, een super bruiloft gehad. Wat een sfeer en gezelligheid brengen jullie teweeg. Een aanrader voor ieder feest. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor deze mooie avond. We blijven jullie volgen en gaan elkaar zeker weer zien.
Groeten Erik en Henriette”
Erik & Henriette

“Afgelopen zaterdag hebben jullie op ons 25-jarig huwelijksfeest gespeeld. Voor ons een verrassing hoe het zou zijn: we hadden jullie immers nog nooit gezien en gehoord. Nou ik kan zeggen: jullie zijn goed! Jullie hebben ons feest prima van muziek en zang voorzien, zodat het zeker een gezellig feest werd! Wij vinden jullie een aanrader. Veel succes.
Groetjes Corne en Astrid”
Corne & Astrid

“Wij hebben afgelopen zaterdag ons 40-jarig huwelijks feest gevierd en de Crossroads hebben onze avond onvergetelijk gemaakt. Ze zijn zeker een aanrader. Het was voor ons ook spannend, want wij hadden ze ook nog niet eerder gehoord, maar ze zijn super goed.
Nog heel hartelijk dank.”
Geert & Marion

“Twee weken geleden hebben jullie op onze 40 jarige bruiloft gespeeld. Wij hadden gekozen voor een duo. Zo geweldig, echt gezellige mensen die alles top regelen en er een mooi feest van maken. Zoekt u muziek? Ik zou ze gelijk boeken. Nogmaals bedankt.
Groetjes Dirk en Marjan.”
Dirk & Marjan

“Hoi allemaal, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de onvergetelijke avond gisteren! Jullie hebben iedereen op de dansvloer gekregen. Een onvergetelijke avond bedankt voor de super goede muziek!!
Groetjes Roel en Marijke”

Roel & Marijke

“Hoi Ruud, Ron en Cisca,
Beetje laat maar toch......Voor jullie een groot compliment, van ons natuurlijk, maar zeker ook van al onze gasten, voor jullie muziek, presentatie en zeker ook de passende outfit op ons feest in Giethoorn.
Bedankt, Ben & Janny”

Ben & Janny

“Een onvergetelijke bruiloft mede dankzij Trio Crossroads. Cisca, Ron en Ruud ontzettend bedankt voor jullie muziek.
Mieke en Bernard Jan”
Mieke & Bernard Jan

“Lieve bandleden. Jullie hebben van ons bruiloftsfeest een super feest gemaakt. Wij hebben net zoals onze gasten ontzettend genoten van juliie. Wij gaan jullie zeker promoten bij andere mensen die nog wat te vieren hebben.
Bedankt.....”
Dennis & Angelique

“Beste bandleden, Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de muzikale en gezellige avond. Volgens mij heeft iedereen genoten. Zelfs de meest strakke ooms waren op de dansvloer. Fantastisch!!!!! We zijn jullie al druk aan het promoten...
mvg Romiena en Gerard”
Romiena & Gerard

Jullie hebben ons bruiloftfeest compleet gemaakt! Als het dak niet goed vast gezeten had was het er letterlijk af gegaan! Top gespeeld en gezongen! Jullie waren ook overal voor in zelfs even een Hazes die kwam aanschuiven was geen probleem!! Helemaal top! Over 12,5 jaar al wat in de agenda staan??
Groeten Cor en Manon
Cor & Manon

Bedankt voor de leuke avond van ons 12,5 jarig huwelijksfeest, super hoe jullie met alle situaties kunnen omgaan, dat is de kracht van jullie band. Veel positieve reacties gekregen en iedereen heeft zich vermaakt.
Tot over 12,5 jaar
Peter & Monique

BEDANKT voor jullie optreden op ons 40 jarig bruiloftsfeest, alle gasten vonden het geweldig en hadden het goed naar hun zin geweldig!. Lekkere muziek fijn gedanst wat wil je nog meer. Heel fijn dat jullie er waren.
Hans & Henny

Hallo Crossroads,
Ik wil jullie bedanken voor de gezellige avond en jullie speelden top op een 65 jarig huwelijks feest goede muziek keuze mvg H valk
Henk

Hoi Crossroads,
Wat een mooie en bijzondere dag was het. En wat een geweldige avond hebben jullie ons gegeven. We (en onze gasten) vonden jullie geweldig. Mede door jullie hebben we een knalfeest gehad nogmaals dank hiervoor. We wensen jullie nog vele optredens toe. Hopelijk zien we elkaar weer over zo'n 12,5 jaar?
Lieve groetjes Walter,Yvonne en Melvin
Walter & Yvonne

Hartelijk dank voor de geslaagde avond op ons 50 jarig huwelijksfeest. Jullie waren fantastisch!! Deze avond zullen wij nooit vergeten. Jong en oud waren ontzettend tevreden! Wij wensen jullie veel succes met de komende optredens.
Hartelijke groetjes, Bertus en Annie
Bertus & Annie

Hey Crossroadjes,
Na 3 weken huwelijksreis zijn we jullie geweldige optreden nog niet vergeten! Het feest was super en de grootste bijdrage daaraan was aan jullie te danken! Heel erg bedankt voor de topavond!
Groetjes Jurgen en Marieke
Jurgen & Marieke

Afgelopen vrijdag in Den Helder hebben jullie ons feest tot een geweldig feest gemaakt. Onwijs bedankt. Jullie brengen de sfeer er goed in. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Ik zou zeggen ga zo door! en tot op ons 12,5 jaar jubileumfeest.
Groetjes Michel en Anne-Marie”
Michel & Anne-Marie

Wij willen jullie bedanken voor het geweldige feest afgelopen vrijdag in Hoge Hexel!!! Wij krijgen alleen maar positieve reacties op jullie optreden, helemaal geweldig !!
Groeten Martijn en Annemarie Dijkman
Martijn & Annemarie

Vrijdagavond hebben jullie bij ons op de bruiloft gespeeld. Het was echt super mooie muziek. Jullie voelen echt de sfeer aan.
Hartstikke bedankt jullie hebben er aan bij gedragen om onze dag onvergetelijk te maken.
Gijs & Esther

Afgelopen vrijdag hebben jullie op onze bruiloft gespeelt. We hebben alleen maar positieve reacties gehad! Jullie waren super nogmaals bedankt!
Groetjes uit Njverdal
Dennis & Ellen

Beste Crossroads,
Jullie waren de band op onze ouders hun 50 jarig huwelijksfeest. Van begin tot aan het einde een perfecte mix van alle muziek soorten die wij op deze avond wilden horen. Dankzij jullie ondermeer is deze avond voor ons en onze ouders een groot succes geworden en zijn jullie het aanbevelen waard. Met vriendelijke groet,
Rob Ramselaar
Rob

Beste Crossroads,
Dankzij jullie is ons huwelijksfeest een enorme gezellige avond geworden, iedereen is de dansvloer opgegaan. We krijgen nu nog ontzettend veel leuke en goede reacties over jullie! Wij hebben enorm genoten (en doen dat nu nog steeds).
Groetjes, Erwin en Lotte
Erwin & Lotte

Beste Crossroads,
Langs deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor het verzorgen van een muzikale topavond.Ons huwelijksfeest van gisteren was supergezellig en dat was dankzij jullie!! BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT We zullen zeker aan jullie denken bij toekomstige gelegenheden. Bedankt !
Groetjes Patrick & Michelle
Patrick & Michelle

Beste Crossroads,
Jullie waren TOP!!! in Aarlanderveen. Mede dankzij jullie hebben wij en onze gasten een bijzonder leuke avond gehad. En jullie kregen iedereen de dansvloer op! Bedankt, we hebben alleen maar goede berichten ontvangen!!
Groeten Rutger en Sandra
Rutger & Sandra

We willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige optredens van afgelopen zaterdag. Als iemand een band zoekt bevelen we jullie zeker aan. Jullie waren super.
Groetjes Leon en Mieke uit Vlaardingen
Leon & Mieke

Hoi Crossroads!
Wat hebben jullie er een geweldig feest van weten te maken op in Bunnik! We hebben heel veel complimenten gekregen over jullie.
En super tof dat jullie speciaal voor ons U2 hebben ingestudeerd!
Groetjes Erwin en Mireille
Erwin & Mireille

Ha Crossroads
We willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie muziek op ons huwelijksfeest!!! Niet alleen wij, maar ook onze gasten op ons feest riepen over jullie wat een leuke band met goede muziek.
Bedankt het was een super feest
Groetjes Sietse en Rianne Broekmeulen
Sietse & Rianne

Wat was het een geslaagde avond! En dat was mede te danken aan jullie! Een geweldige sfeer en een avond om nooit te vergeten! Leuk dat de bruidegom nog even mocht meezingen met I will survive (lalala??) En de speciale versie van 1,2,3 was natuurlijk ook super. Hartstikke bedankt en succes met aankomende optredens.
groeten Mayke en Mathieu
Mayke & Mathieu

Na het feest zijn wij eigenlijk niet meer in de mogelijkheid geweest om jullie te bedanken, maar wat ons betreft was echt een prachtig feest en daar hebben jullie voor een belangrijk deel aan bijgedragen! Ik hoop dat jullie ook een leuke avond hebben gehad en dat alles naar wens is geweest. Wat ons betreft in ieder geval wel, bedankt!
Met vriendelijke groet, Margo en Wilber
Margo & Wilber

Hallo, we willen jullie nogmaals bedanken voor het optreden op onze bruiloft! Jullie waren echt goed we hebben echt een hele fijne avond gehad! Succes met jullie volgende optredens!! En leuk trouwens die foto's op jullie site.
Liefs van Aram en ILona
Aram & Ilona