Muziek voor 50-jarige bruiloft

50 jaar getrouwd, gouden bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto1

50 jaar getrouwd?: Boek de band Duo Crossroads voor je bruiloftsfeest, huwelijksfeest of gouden bruiloft

Crossroads is de band voor als je 50 jaar getrouwd bent. Het duo of trio voor live muziek op je gouden trouwdag, bruiloftsfeest of huwelijksfeest.

Je bent 50 jaar getrouwd 'gouden bruiloft' en op zoek naar een muzikale invulling voor jullie feest? Muziek Duo Crossroads is de perfecte coverband voor live muziek op jullie gouden trouwdag, bruiloftsfeest, huwelijksfeest, jubileum, feestavond of dinerdansant. Muziek Duo Crossroads weet als geen ander de juiste muzikale invulling te geven aan jullie 50-jarig bruiloftsfeest of huwelijksfeest. Ben je 50 jaar getrouwd 'gouden bruiloft', dan boek je bruiloftband Duo Crossroads.
Duo formatie: zangeres en zanger/gitarist.

50 jaar getrouwd, gouden bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto2

50 jaar getrouwd: de voordelen van de band Duo Crossroads

50 jaar getrouwd?, dan kies je voor het beste duo voor je gouden bruiloftsfeest

 te boeken als duo of trio

 speelt op aangenaam volume

 speelduur max. 5 x 45 minuten

zanger en zangeres

 zeer groot repertoire

verzorgt ook de pauzemuziek

maandelijkse voorspeelavond

gratis brochure + cd

speelt door heel Nederland

geen reiskosten

zeer aantrekkelijke all-in prijs

50 jaar getrouwd: De band Duo Crossroads op je bruiloftsfeest of huwelijksfeest

Al meer dan 15 jaar het beste duo voor 50-jarige bruiloftsfeesten en huwelijksfeesten

Boek de band Duo Crossroads als je 50 jaar getrouwd bent, je hebt dan een duo of trio voor je 50-jarig bruiloftsfeest of huwelijksfeest met het geluid van een voltallige band. Crossroads zorgt altijd voor een aangenaam geluidsniveau, zodat het voor iedereen een feest wordt, dus ook voor de mensen die met elkaar willen praten! Crossroads speelt maximaal 5 sets van 45 minuten en Crossroads is elke dag zowel ’s-middags als ’s-avonds te boeken. Duo Crossroads verzorgt ook de pauze muziek. Voor de pauze muziek kunt u kiezen uit onze eigen muziek, een aangeleverde afspeellijst of rustige achtergrondmuziek. Crossroads neemt een licht- en geluidsinstallatie mee welke geschikt is voor zalen tot circa 250 personen. Er is altijd een microfoon aanwezig die door u, of door uw gasten gebruikt kan worden. Tevens kan er apparatuur worden aangesloten op onze geluidsinstallatie. Ben je 50 jaar getrouwd, dan boek je voor je trouwdag, bruiloftsfeest of huwelijksfeest coverband Crossroads. 

50 jaar getrouwd, gouden bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto3

50 jaar getrouwd en live muziek

Wij weten door onze jaren lange ervaring hoe we uw 50 jarige huwelijksfeest tot een succes maken

Bruiloftband Crossroads speelt alle soorten muziek. Vaak spelen wij op een 50-jarige bruiloft een mix van alles en voor jong tot oud. Muziek van de 60's tot de muziek van nu. Door ons zeer grote repertoire aan liedjes hebben wij muziek voor alle soorten feesten, en zeker voor 50-jarige bruiloftsfeesten en huwelijksfeesten. Wij stemmen de muziekkeuze altijd met je af.

Band boeken voor je gouden bruiloft

De beste band boeken voor je 50-jarige bruiloftsfeest, huwelijksfeest, de Gouden Bruiloft

Honderden mensen gingen je voor en boekte Duo Crossroads voor live muziek op hun 50-jarige ‘gouden’ bruiloft voor een onvergetelijk mooi en gezellig trouwfeest, bruiloftsfeest of huwelijksfeest.
Door jaren lange ervaring in 50-jarige bruiloftsfeesten weet duo Crossroads er altijd een geweldig feest van te maken. Je kan ons direct boeken, maar je kan ook eerst komen kijken bij een optreden of een kijkavond om je te laten overtuigen van de professionaliteit, het enthousiasme en de kwaliteit van de muzikanten.

50 jaar getrouwd, gouden bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto6

Contactinformatie Duo Crossroads

 0641971905

 Stuur een email

Contactpagina

Whatsapp-met-allround-muziek-duo-crossroads

E-mail formulier

Ga voor zekerheid, kwaliteit en 100% feestgarantie!